Στείλτε μας τα σχόλιά σας, τις απορίες σας, τις συνταγές που δυσκολεύστε να εκτελέσετε και τα υλικά που δεν βρίσκετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

13/01/2022

Paraskevi Agapiou

Gia sou Athena Mou Sto kotopulo se sticky marinade epsaksa bandu se oles tis iberagores or den vrika to items balsamiko papadimidriou oute Sto Alfa mega. Mboro na Valo Allo kanoniko barbecue?
Γεια σου! Ναι, μπορείς.
10/06/2021

Alexis

Athina kalipera! stin sintagi Αυστριακή πατατοσαλάτα to xidi apo leuko krasi kani to aspro valsamiko? i tha ine poli entono.? to miloxido mipos? giati den thelo na xrisimopiso to aplo xidi tou mporiou giati niotho oti den ine kalis piotitas gia touto to fagito! euxaristo!
Γεια! Θα έβαζα apple cider vinegar (μηλόξυδο) πιο καλά.
02/06/2021

Μαρία Ιωακείμ

Γεια σας κυρία Αθήνα!! Θα ήθελα να ρωτήσω για τη συνταγή brownies με τυρί κρέμα. Για το ταψί στο βίντεο σας λέτε να είναι 21x28 ενώ η συνταγή στην ιστοσελίδα σας λέει να είναι 35x25. Ποιο είναι το σωστό ταψί γιατί θέλω να το φτιάξω..
Γεια σου Μαρία μου! Κανε copy paste αυτό το link για την συνταγή. https://www.athenarecipes.com/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=2262
30/05/2021

ΞΕΝΙΑ

ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΤΣΙΠΟΠΙΤΑ ΣΑΣ. ΒΓΗΚΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 2 ΩΡΕΣ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 165℃. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΨΩΜΙΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΛΑΤΟ KΑΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΒΑΛΑ CANE SUGAR. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ. Γ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!
WAO!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!
23/05/2021

Pola kouma

Καλημερα Αθηνα για το crumble με μηλα και κανελα, οταν κοψουμε τα μηλα ριχνουμε την μαρμελαδα και μετα προσθετουμε το ριζασμενο αλευρι μαζι( δεν βαζουμε καθολου στην φωτια τα μηλα;;;
Γεια σου! Ναι τα βάζουμε απευθείας. Αν σου αρέσουν όμως πιο μελωμένα τα μήλα, ψήσε μόνα τους λίγον στην κατσαρόλα.
19/05/2021

Chrysanthi Patiniou

Καλημέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν κάνω διπλή δόση για τα brownies με oreo η ώρα ψησίματος θα είναι η ίδια ή θα διπλασιαστεί; Ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη Πατίνιου
Γεία σου! Μήν βάλεις διπλάσια ωρα γιατί ισως βαρύψηθούν. Βάλε 1.5 φορές αλλα να το βλέπεις. Αν εχεις κάνει ξανά θα ξέρεις την υφή τους.
16/05/2021

Nicos

Αθηνά μου σε χαιρετώ! Στη συνταγή με την παραδοσιακή τσιπόπιτα, πώς μπορώ να αντικαταστίσω τη ζάχαρη με μέλι; Αν το σιρόπι το κάνω με 200γρ. μέλι και 200γρ. νερό θα είναι εντάξει το αποτέλεσμα; Ευχαριστώ πολύ!!
Γεια σου! Πιστεύω θα είναι οκ, αλλά αν θες δοκίμασε την μισή ποσότητα και δες αν σου αρέσει. Εγώ βάζω και COCONUT SUGAR και φτιάχνω με ελαιόλαδο και αλεύρι ΖΕΑ όταν θέλω προσέξω. Όλα στις ίδιες ποσότητες! Χ
09/05/2021

Emily

Αθηνά σε χαιρετώ. Σε μια από τις εκπομπές σου πριν καιρό είχες παρουσιάσει φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με πιπεριές και τυρί φλαούνας .. που μπορώ να βρω την συνταγή αυτή??ευχαριστώ
Γεια σου! Δεν ειμαι σίγουρη για πία συνταγή μιλάς.... αν πας στο κανάλι μου στο YouTube, ολα τα βιντεο απο τηλεόραση ειναι εκεί.
09/05/2021

Lina Pavlou

Στο περσικό ρυζόγαλο αφαιρούμε το κάρδαμο πριν σερβίρουμε? Ή μπορούμε να το προσθέσουμε αλεσμένο?
Μπορεις να βάλεις και αλεσμένο. Εγω τα αφήνω
30/04/2021

Μαρία

Αθηνά μου Γειά σου!!!Σε ευχαριστώ για τις συνταγές σου που τις μοιράζεσαι μαζί μας!Σε ακολουθώ πιστά και θα συνεχίσω φυσικά γιατί και ο σύζυγος μου είναι πολύ ευχαριστημένος με τις γκουρμεδιές που του φτιάχνω από σένα!! ;) Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με τη πουτίγκα σοκολάτας γιατί βάζουμε ζάχαρη καρύδας και κακάο χωρίς ζάχαρη;είναι πιο λίγες οι θερμίδες με τα υλικά αυτά;Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονική ζάχαρη και κακάο; Ευχαριστώ!!!
Γεια σου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χάρηκα πάρα πολύ!! Για πουτίγκα σοκολάτας, βάλε κανονική ζάχαρη! Το ίδιο είναι, θερμίδες το ίδιο πράμα είναι, απλά είναι πιο healthy γιατί δεν είναι επεξεργασμένη. Για κακάο, βάλε οτι θες, δεν κάνει διαφορά.
26/04/2021

maria pieri

Καλημέρα. Για τα πασχαλινά κουλουράκια η συνταγή μπορει να γίνει και με μίξερ χεριού ? Επειδή δεν έχω το μηχάνημα του βίντεο στο σπίτι.Ευχαριστώ
Γεια σου! Nαι, με το εξάρτημα γάντζου.

ΣΧΟΛΙΑ

28/03/2022

Lina Pavlou

κα Αθηνά πού βρίσκουμε αυτά τα φασόλια? Δεν τα έχω ξαναδεί.
15/03/2022

Athena Loizides

Γεια σου Μαρία, μια χαρά και με βρασμένο μέλι. Απλά ειναι πιο healthy το άβραστο.
15/03/2022

Athena Loizides

Hi Andreas Petrides, you are right the picture does not do justice to the chocolate log, however it was moulded in a pan covered with cling film then flipped over and film removed. This is what's making it look a bit funny!
15/03/2022

Athena Loizides

Γεια σου! Ναι μπορείς!
03/03/2022

Andrie Mourouzi

Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε αρακα κατεψυγμενο?
22/02/2022

Andreas Petrides

Looking at the color of your kormos, it seems that the chocolate was not tempered properly. It should be dark and shiny like a ganache!
22/02/2022

Myria Charalambous

Γειά σας. Γίνεται και με κανονικό μέλι ή θα πρέπει να αλλάξω κάτι αν βάλω κανονικό μέλι;
04/02/2022

Katerina Kouzi

Υπέροχη! Μόλις βγήκε από τον φούρνο! Έψησα στους 160 για 35 στον αέρα! Δοκιμάστε την οπωσδήποτε!
13/12/2021

Eleana Dorzi

Mporoume ka Athina ligotero eleolado? Or avocado instead of olive oil? For less kcal Απάντηση Αθηνάς: Ναι! Βάλε την μισή ποσότητα ελαιόλαδο, πάλι θα είναι οκ, αλλά ίσως όχι τόσο έντονα νόστιμο :)
06/12/2021

Stella Anastasiou

για το μείγμα νερό το νερο να ειναι θερμοκρασιας δωματιου ή βραστο ????? Απάντηση Αθηνάς: Θερμοκρασία Δωματίου, ευχαριστώ