Στείλτε μας τα σχόλιά σας, τις απορίες σας, τις συνταγές που δυσκολεύστε να εκτελέσετε και τα υλικά που δεν βρίσκετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

22/02/2022

Paraskevi Agapiou

Sta mpiftekia me gemisi xaloumi Les Gia na ta psisoume rixnoume ena tetarto potiriou Nero eno Sto video proseksa Oti evales perisotero apo miso potiri PIO one to sosto Athena Mou?
Γειά! Ότι γράφει η συνταγή!
11/03/2021

Αλεξια

Καλησπερα κ. Αθηνα. θα ηθελα να μου πειτε τις μπαρες δημητριακων με κρανμπερι που εχετε αναρτησει, ποσες μερες διατηρουνται στο ψυγειο? επισης που θα ηταν καλο να τις αποθηκευουμε? σε ενα κλειστο ταπερ στο ψυγειο ειναι καλα?
Γεια! Οι μπάρες διατηρούνται στο ψυγείο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σφραγισμένες μέχρι και 3 βδομάδες. Εγώ τις διατηρώ σε σακούλια τροφίμων, σφικτά τυλιγμένες με ένα clip. Πιο καλά σε σακουλάκι παρά ταπερ γιατί όσο πιο λίγο αέρα, τόσο πιο καλά. Και σίγουρα ψυγείο.
27/02/2021

Marina Georgiou

Αθηνα μ γεια σου. Οταν γραφεις πολυμιξερ στις συνταγες , μπορουμε να χρησιμοποιουμε το κανονικο πολυμιξερ που δεν εχει εκεινο το εξαρτημα οπως το δικο σου. Για παραδειγμα εχω φτιαξει τα μπισκοτα cowboy αλλα δεν πετυχαν. Μηπως φταιει που τα εφτιαξα με το απλο μιξερ;
Γεια σου, το πολυμίξερ βοηθά πολύ γιατί ανακατεύει σωστά τα υλικά και σε μεγάλη δύναμη και ταχύτητα. Ίσως το μίξερ δεν μπορεί να κάνει αυτό και για αυτό ίσως δεν αναμίχτηκαν καλά τα υλικά.
23/02/2021

Mary

Hi Athena for your baking do you use (fan oven temp.)especially with regards The Tiramisu cake..could you please clarify, best regards...
Hi Mary! Right I do not specify if oven is fan assisted. Although I do mention on my show on TV I have not written it in the text on the web page. So cakes I always use fan. Thanks!
23/02/2021

Mary

Hi Athena, for your tiramisu cake you specify 160 degrees, is that fan oven ? If not can you clarify.. NB. Also with regards to all of your baked recipes... Best Regards
22/02/2021

Τάσος

Αθηνά μου σε χαιρετούμε! Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για τις πολύ νόστιμες και εύκολες συνταγές σου, σε παρακολουθούμε ανελλιπώς! Θέλουμε να φτιάξουμε την πρόσφατη Lemon Pie σου και λόγω του ότι μέχρι σήμερα δεν μας έχεις συνηθίσει με συνταγές χωρίς μέτρημα, μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις περίπου πόσο μέτρησες (σε γραμμάρια) το “χυμό από 1 λεμόνι”; Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!
Γεια! καλή ερώτηση! Το βάρος του χημού απο 1 λεμόνι είναι 40-50 γρ.
11/02/2021

Φαίδρα Μηλιώτου

Aθηνά μας όπως λέει και ο σύζυγος μου!!! Σε παρακολουθουμε μαζί κάθε Σαββατοκυριάκο και σε χαιρόμαστε. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες συνταγές που μοιράζεσαι μαζύ μας. Δοκίμασα να κάνω τη μαρμελάδα με εσπεριδοειδή αλλά δεν έγινε. Καραμέλλωσε χωρίς να πήξει. Μήπως έπρεπε να βάλω κάτι αλλο μέσα? Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Γεια σου Φαίδρα μου! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα όμορφα λόγια σου!! Η μαρμελάδα αυτή δεν πήζει και πολύ. Αν είναι πολύ νερουλή βάλε ξανά στην κατσαρόλα και κόχλασε για 10 λεπτά. Ίσως παίζει ρόλο και η διάμετρος κατσαρόλας. Να έχει περιθώριο να εξατμιστούν τα πολλά νερά.
05/02/2021

Elena

Γεια σου, πολύ σημαντικό να είναι σωστό το μέγεθος του ταψιού. Αν ήταν λίγο πιο μικρό ίσως η στάθμη έφτασε ψηλά και δεν ψήθηκαν από μέσα τα brownies.
01/02/2021

Melpo Thoma

Kiria Athina m geia sas thelo Mia sintagi gia petit four me korne. Sas efxaristo.
Γεια σου! Μόλις βάλαμε στο site μας!
31/01/2021

Panayiota

Καλησπέρα αγαπημένη μας Αθηνά! Τέλειες οι συνταγές σου και τις φτιάχνω συχνά! Πλησιάζουν τα γενέθλιά του μικρού μου και είπα να του φτιάξω εγώ την τούρτα φέτος, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω την μίνι δούκισσα με μπισκότα oreo?
Kαλησπέρα Παναγιώτα μου, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω ναι μια και είναι αρκετά τραγανιστά τα Oreo. Δοκίμασε μια μικρή ποσότητα φτιάχνοντας το ¼ της συνταγής σε ένα μπολ. Δες αν σου αρέσει και αν ναι κάνε το για την τούρτα. Πες μου και εμένα γιατί ακούγετε ενδιαφέρον!
31/01/2021

Antri mouskou

Μπορώ να κάνω το βοδινό με κολοκύθα και φοινικιά στο slow cooker
Γεία σου!Φαντάζομαι πως ναι αλλά πρώτα τηγάνισε το κρέας.
Προηγούμενη1  2  3  4  5  6  7  8  9  10Επόμενη

ΣΧΟΛΙΑ

13/12/2022

Chrysanthi Koronis

Ευχαριστώ πολύ
10/12/2022

Athena Loizides

Καλησπέρα? Αντέχει 2 μήνες, δεν πρέπει να βάλεις στο ψυγείο.
25/11/2022

Chrysanthi Koronis

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πόσες μέρες αντέχει αυτό το Christmas cake. Πρέπει να το έχω στο ψυγειο;; ευχαριστώ πολύ
12/10/2022

Athena Loizides

Ναι μπορούμε να βάλουμε και άλλο πέστο, ευχαριστώ, Αθηνά
12/10/2022

Athena Loizides

Γεια σου, για να τα ξεφλουδίσουμε, τα βράζουμε και μετά αφαιρούμε την φλούδα, ευχαριστώ, Αθηνά
08/10/2022

Ρουλα Ντουγκα

Τα αμύγδαλα τα ψήνουμε? Ή τα βράζουμε να ξεφλουδιστουν?
07/10/2022

Ηρούλα Ονησιφόρου

Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε αλλά pesto; αντί ρόκας.
21/09/2022

Athena Loizides

Μπορεί αλλά πιο καλά με γάλα σόγια που δεν έχει γεύση ΧΧ
21/09/2022

Athena Loizides

Είναι εξαιρετικά! Και εγώ τα λατρεύω!
21/09/2022

Athena Loizides

Δεν την έχω αυτή την στιγμή αλλά όταν το κάνω θα το δείτε εδώ ΧΧΧ