Συνεργάτες

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΡΛΑΣ
Όταν ήταν παιδί λάτρευε τα ταξίδια και τις μαγικές εικόνες από αυτά. Τώρα παράγει ο ίδιος εικόνες που έχουν τη δύναμη της πραγματικότητας και την ένταση της αισθητικής.

Επηρεασμένος από την Ελλάδα και την Ιταλία, αγαπά τις εικόνες που «μοιάζουν κλεμμένες από τη ζωή», ενώ αποφεύγει τα παγωμένα και ψυχρά κάδρα. «Θα στήσω ένα λευκό σκηνικό και θα το ντύσω με την καθημερινότητα και την απλότητα» λέει. Δημιουργεί από τα είκοσί του.

Σπούδασε ΜΜΕ εμπειρικά αλλά πετυχαίνει στις εξετάσεις που καθημερινά δίνει στον κόσμο των εντύπων, άλλωστε τα lifestyle έντυπα τα κρατούσε από μικρό παιδί στα χέρια του με το ζόρι. Ξεχωρίζει τις χρωματιστές εικόνες που έχουν ζωή, και αρχικά έστηνε φωτογραφίσεις και σκηνικά από περιέργεια. Ο τρόπος που βλέπει το «κάδρο» τον έκανε να αγαπήσει τον κόσμο της διακόσμησης και εκεί άρχισαν όλα.

Το φαγητό είναι το αγαπημένο του hobby και για αυτό τον λόγο τo έφερε και αυτό στη δουλειά του. Συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με την Αθηνά Λοϊζίδου ως food stylist στο «Yummy in 3» και στο «Εύκολα & Σπιτικά».