Στείλτε μας τα σχόλιά σας, τις απορίες σας, τις συνταγές που δυσκολεύστε να εκτελέσετε και τα υλικά που δεν βρίσκετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

13/01/2022

Paraskevi Agapiou

I Elena IME.lne sosta ta gramaria ton ilikon Gia to kotopulo Tom yum?ldika to giaourti.
‘Έλενα μου σε παρακαλώ κάνε copy paste το link της συνταγής, για να καταλάβω για ποια συνταγή αναφέρεσαι. Έλενα, οκ το είδα, όχι δεν είναι λίγο το γιαούρτι. Αν βάλεις περισσότερο κατεβάζει νερά μετά το ψήσιμο. Μην ξεχνάς είναι και η σάλτσα TOM YUM, που του προσθέτει υγρασία. Ευχαριστώ, Α.
09/05/2020

Μαρία Ζενιου

Αγαπητή Αθήνα πρόσεξα ότι στες συνταγές δεν αναφέρεστε το μεγεθος του σκεύος που θα χρησιμοποιεί να μπει το μείγμα. Συγκεκριμένα για το κιουνεφε ενδιαφέρομε
Γεια,, αναφέρετε πάνω με bold font, 35cm διάμετρο ταψί.
09/05/2020

Anthoulla Tsingi

Γεια σου Αθηνά μου. Σε συγχαίρω για τις υπέροχες συνταγές σου. Ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: Υπάρχουν φαγητά όπως σουφλέ που βάζουμε κρέμα γάλακτος. Εγώ θέλω να την αντικαταστήσω με άλλο υλικό. Γίνεται; Αν γίνεται ποια είναι η δοσολογία; Ευχαριστώ πολύ!
Γεια, μπορείς να βάλεις κρέμα ελαφριά η γάλα.
07/05/2020

ΒΕLLA CHARALAMBOUS

Καταρχην συγχαρητηρια για τις συνταγες σας Σχετικα με τα μαφινς με χαλλουμι μπορω να λαδωσω μονο τις θηκες να μην κολλησουν?Την προηγουμενη φορα λαδωσα και εβαλα και λιγο αλευρακι αλλα μετα οταν ψηθηκαν μου κολλησαν και χαλασε το σχημα τους οταν προσπαθουσα να τα βγαλω...
Γεια σου! Να βάλεις μόνο χαρτάκια μην λαδώσεις η να αλευρώσεις θήκες. Χαρτάκια έχει στα supermarket η βάλε λαδόχαρτο όπως έκανα και εγώ , δες βίντεο της συνταγής το κανάλι μου YouTube.
04/05/2020

Αθανασία

Καλησπέρα Αθηνά, Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας. Παρακολουθώ συχνά το Εύκολα και Σπιτικά και θα ήθελα αν μπορείτε να μας πείτε λίγα πράγματα για τα βασικά εργαλεία, σκεύη που χρειάζεται να έχουμε στην κουζίνα μας. Συγκεκριμένα, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το πως να επιλέξω μίξερ και μπλέντερ καθώς είμαι νέα σε ηλικία και φέτος ξεκίνησα να ασχολούμαι περισσότερο με την μαγειρική. Ευχαριστώ πολύ.
Γεια σου Αθανασία, Για εργαλεία κουζίνας, αν ήθελες να αρχίσεις σιγά σιγά θα αγόραζα πρώτα ένα πολυμίξερ, food processor, που είναι πολύ πρακτικό. Μετά ανάλογα με τις ανάγκες σου δες τι χρειάζεσαι και αγοράζεις.
27/04/2020

voula

athinamou eftiaxa ti simigdalenia karidopita me sokolata zigizontas poli kala ta ilika alla itan para poli to siropi ke otan efgala to stefani tis formas etrexe arketo to idio ke sto video mipos graftike lathos to siropi;
Καλημέρα! Όχι είναι σωστή η ποσότητα σιρόπι. Απλά ίσως πιο καλά να κάναμε αυτή την συνταγή σε ταψί η τετράγωνο και όχι στρόγγυλο που να βγαίνει η βάση. Έτρεξε το σιρόπι γιατί δεν εφαρμόζει καλά το στεφανάκι στην βάση του.
27/04/2020

Δοξουλα

Κα Αθηνα μου μπορω να κανω την μπεσαμελ με το thermomix και εαν ναι πως?
Καλημέρα! Είμαι σίγουρη μπορείς να φτιάξεις εκεί μπεσαμέλ. Αλλά δεν έχω αυτό το μηχάνημα άρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα βήματα.
26/04/2020

ΓΕΩΡΓΙΑ

Kαλημέρα και Χριστός Ανέστη! όσον αφορά το κέικ με λεμόνι και μούρα, εαν δεν θα το σερβίρω την ίδια μέρα αλλά την επόμενη μέρα, θα πρέπει να διατηρηθεί στο ψυγείο? και θα πρέπει να καταναλωθεί παγωμένο για καλύτερη γεύση? Επίσης, δεν μου έχει ψηλώσει.. Το έχω ανακατέψει με μίξερ χεριού.. Ευχαριστώ.
Καλημέρα! Το κέικ σίγουρα πρέπει να διατηρείτε στο ψυγείο, κάτ. εμένα η γεύση είναι πιο καλή αν είναι παγωμένο. Αν δεν ψήλωσε πολύ ίσως το Baking Powder που έβαλες δεν ήταν ένα καλά γεμάτο κουταλάκι?
25/04/2020

Κατερίνα

Καλημέρα. Στο κοτόπουλο με μαρινάδα βάζουμε 200 γραμμάρια αλάτι?
Γεια σου, τα 200 γραμμάρια είναι για την μαρινάτα με νερό και λεμόνι, είναι ο τρόπος ‘brining’ για να μαλακώσει το κοτόπουλο. Δεν μένουν στο κοτόπουλο όταν θα το φας.
25/04/2020

Chris

Κυρια Αθηνα μου εαν κανω βαση μπισκοτα και απο πανω βαλω μιγμα πραλινας φουντούκιου με pholafelfia θα εχει ωραια γευση?
Καλημέρα, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω δεν θα είναι σπουδαίο. Καλύτερα φτιάξε το Cheesecake σοκολάτας, η συνταγή στην ιστοσελίδα μου.
25/04/2020

Chris

Κυρια Αθηνα μου Χριστός Ανέστη. Ηθελα να σας ρωυησω εαν μια συνταγη γραφει τυρι μασκαρπονε γίνεται να χρησιμοποιήσω τυρι philadelfia original?
Γεια σου και Χρόνια Πολλά! Οκ, δεν θα είναι ακριβώς η ίδια γεύση αλλά η υφή τους περίπου η ίδια άρα η απάντηση είναι ναι μπορείς.
Προηγούμενη7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18Επόμενη

ΣΧΟΛΙΑ

21/09/2022

Athena Loizides

Ναι! Βάλε πιο λίγο γάλα καρύδας ΧΧ
21/09/2022

Athena Loizides

Χα! ναι! Για να μην χαλάει η φωτό ΧΧ
19/09/2022

Yiota De

Το πιο ωραίο το ξεχάσατε ...να το γευτητε!! Ωραια συνταγή ευχαριστούμε!
06/09/2022

Oniki niki

Geia sas... mporoume me kapoio tropo na kanoume pio pixti tin salsa tou? Kai einai katalilo gia 2 xronon paidaki? Sas efxaristo!!!
30/08/2022

Stella Katsantoni

Poli orea sintagi tha ithela ti disfikasia gia ti instanpot
21/08/2022

ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΗΛΙΟΥ

Τα πιο σοκολατένια cookies
04/04/2022

Athena Loizides

ΩΩ ευχαριστώ πολύ πολύ! Θα προσπαθήσω να σας γράψω και άλλες συνταγές στο Instantpot! XXX
04/04/2022

Athena Loizides

Γεια σου Λίνα μου!! Τα φασόλια αυτά ονομάζονται και φασόλια "ΜΑΧΟΣ" η "ΡΟΒΙΤΣΑ" έχει σε ολες τις υπεραγορές και στα health food shops!
31/03/2022

Stella Katsantoni

Telia sintagi exo to iinsta pot an mporite na mas vazate Kai ales sintages oles i sintages sas ine iperoxes