Στείλτε μας τα σχόλιά σας, τις απορίες σας, τις συνταγές που δυσκολεύστε να εκτελέσετε και τα υλικά που δεν βρίσκετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

22/02/2022

Paraskevi Agapiou

Sta mpiftekia me gemisi xaloumi Les Gia na ta psisoume rixnoume ena tetarto potiriou Nero eno Sto video proseksa Oti evales perisotero apo miso potiri PIO one to sosto Athena Mou?
Γειά! Ότι γράφει η συνταγή!
09/12/2020

ELENA

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γεια σου! Βάλε αλεύρι για όλες τις χρήσεις οτι μάρκα θές.
08/12/2020

Άρτεμις Γαβριήλ

Καλησπέρα Αθηνά!!Μπορώ στ Christmas cake σου να βάλω χαρουπομελο αν δεν βρω το black treacle?ds3w
Γεια σου! Οχι μην βάλεις χαρουπόμελο. Έχει στην Αλφα Μεγα σίγουρα.
08/12/2020

ΞΕΝΙΑ

ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΩΤΑ (ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΟΙΝΙΚΙ) ? ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ...
Ναι θα βάλουμε! Ψάξε την τετάρτη 10 ΔΕΚ, θα είναι πάνω στο site.
07/12/2020

Άννα

Καλησπέρα Αθηνά και σε ευχαριστούμε για τις πολύ γευστικές σου συνταγές. θα ήθελα φέτος να φτιάξω το Χριστουγεννιάτικο κέικ της Αθηνάς που έχεις στην σελίδα σου και επειδή μου αρέσει το άρωμα που αφήνουν τα εσπεριδοειδή θα ήθελα να προσθέσω περαιτέρω γλυκά στο κεικ (περγαμοντο, κιτρόμηλο κτλ). Η απορία μου είναι αν πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο στη συνταγή, όπως το να αυξήσω κάποια από τα υγρά υλικά της συνταγής ή να τα κρατήσω ώς έχει. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γεια! Οκ, βάλε τα γλυκά που θες, αλλά, αφαίρεσε από ποσότητα σταφίδες. Έτσι θα είσαι μια χαρά. Βασικά η ποσότητα ξηρά φρούτα να είναι ιδία με ότι επιλέξεις.
25/11/2020

Chryso

Κυρία Αθηνά καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες συνταγές! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι Που να είναι πολύ καλής ποιότητας και να μην γδέρνεται Επίσης, έχω απορία σχετικά με το αν πρέπει χρειάζεται να αλείφουμε με λάδι το αντικολλητικό μας κάθε φορά πριν μαγειρέψουμε μέσα Ακούω διάφορα, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Είμαι αρχάρια στη μαγειρική και τώρα μαθαίνω. Και προσπαθώ κιόλας να μαγειρεύω με υγιεινό τρόπο και να αποφεύγω το λάδι όσο γίνεται. Αφού λέγεται αντικολλητικό, άρα λογικά δεν χρειάζεται λάδι. Αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τελικά τι ισχύει, θα σας ήμουν ευγνώμων. Σας ευχαριστώ!
Καλημέρα! Οκ! Ναι πάντα χρησιμοποιώ αντικολλητικό τηγάνι στην ετοιμασία φαγητού. Τα αγαπημένα μου είναι η μάρκα NAVA από σειρά terrestrial. Θα τα βρεις στο e shop μας. Όταν πας στην αρχική σελίδα, δες δεξιά το μπλε κουμπάκι που γράφει e shop. Εκεί θα βρεις όλη την σειρά. Για το ψήσιμο χωρίς λάδι εξαρτάται τι μαγειρεύεις. Αν είναι κρέας που έχει φυσικά λίγο λίπος μπορείς να μην βάλεις. Αλλά για λαχανικά κτλ. λίγο λάδι χεριάζετε. Αν πας στο κανάλι μου You Tube και δεις πως μαγειρεύω θα καταλάβεις. Σιγά σιγά θα μάθεις όταν αρχίσεις και θα σου είναι πολύ εύκολο!
25/11/2020

Ioanna

Αθηνά καλημέρα. Στα μακαρόνια του φούρνο, για την ετοιμασία της μπεσαμέλ, το γάλα στο οποίο θα διαλύσουμε το αλεύρι είναι από την ποσότητα των 1250ml, ή είναι επιπλέον τα 300ml?? Σε ευχαριστώ.
Γεια σου! Είναι επιπλέον! Χ
19/11/2020

Μαρίνα

Αθηνά μου έχεις απλές και νόστιμες συνταγές. Πολλά συγχαρητήρια!!! Στο κέικ γεωγραφίας με μπανάνα τα ml να τα υπολογίσω για gr; Ευχαριστώ πολυ
Γεια! Σε ευχαριστώ πολυ! Ναι! Σε μικρές ποσότητες τα ml και γρ. είναι τα ίδια, το εχω δοκιμάσει! ΧΧ
03/11/2020

sophie Michael

Αγαπητή Αθήνα θέλω να φτιάξω τα κουλουράκια με χαλεπιανα αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ελαιόλαδο. μπορώ να το αντικαταστήσω με ηλιέλαιο ή κάτι άλλο. ευχαριστω
Ναι μπορείς!
26/10/2020

Konstantina

Gia sou kiria A8ina! Polli orees kai nostomes sintages apo tin ekpompi sou! 8a i8ela na se rotiso an ta Biscotti me lemoni kai karidia an anti gia lemoni kai karidia na valo ximo portokaliou kai amigdala? Mporo na kano ta Muffins mpananas & blueberies an anti gia margarini na valo voutiro i iliaileo? Ti ap` ta dio mou protinis? Kali sinexia kai kali evdomada na exis!
Ελα! Ναι για τα biscotti βάλε πορτοκάλι αμύγδαλα. Για muffins, βούτυρο ναι, λάδι ΟΧΙ
25/10/2020

Penelope Georghadjis

Mπορείτε σας παρακαλώ να μου στείλετε τη συνταγή που είχατε 17 10 20 στο εύκολα και σπιτικά Ηταν μαλακό βοδινό με καρότα. Ευχαριστώ
Γεια σου, ολες οι συνταγές είναι στην ιστοσελόδα, αυτή είναι κάτω απο το TAB σπιτικές στνταγές ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, ψαξε στην αναζητηση, Σιγομαγειρεμένο βοδινό στιφάδο με δεντρολίβανο και δαμάσκηνα.
Προηγούμενη2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13Επόμενη

ΣΧΟΛΙΑ

04/05/2023

Magda Karapanagiotidou

Υπέροχο γλυκο, το έκανα και βγήκε πόλυ αφρατο, ευχαριστούμε πολύ
21/03/2023

Athena Loizides

Γεια! Όχι δεν χρειάζεται!
08/03/2023

Helen Papakyriacou

Τα μανιταρια δεν πρεπει να ψηθουν πριν τα βαλουμε στο ρυζι
14/02/2023

Athena Loizides

ΩΩωω, ευχαριστώ πολύ !! ΧΧ
02/02/2023

Maria Christodoulou

ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΙΑΤΟ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
06/01/2023

Athena Loizides

Χρόνια Πολλά! Καλύτερα ότι γράφει η συσκευασία. Αλλά πιστεύω πρέπει να είναι η ίδια ποσότητα.
06/01/2023

Athena Loizides

Χρόνια Πολλά! 350 γρ. χυμό
31/12/2022

Xenia Solea

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΣΤΗ VEGAN ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,ΣΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 'Η ML ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΤΩΝ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ;
29/12/2022

Irene Stylianou

Χρόνια Πολλά! Αν αντικαταστήσω το αλεύρι με αλεύρι χωρίς γλουτένη, ξέρετε την ποσότητα που πρέπει να βάλω; Ευχαριστώ.
1  2  3  4  5Επόμενη