Στείλτε μας τα σχόλιά σας, τις απορίες σας, τις συνταγές που δυσκολεύστε να εκτελέσετε και τα υλικά που δεν βρίσκετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

15/10/2019

ΓΑΛΑΤΕΙΑ

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν η δοσολογία της συνταγής είναι αρκετή για ορθογώνια φόρμα 30 εκ ή αν χρειάζεται να διπλασιαστεί η δοσολογία.
Γαλάτεια μου γεια σου! Για πια συνταγή αναφέρεσαι?
04/10/2019

pantel

αθηνα μου, το παντεσπάνι για το Carrot cake μπορεί να γίνει το ίδιο και για Carrot cake με 2 layers?
Ναι μπορεί!
02/10/2019

κυριακος μιτας

σε συνταγη για μπαρες αντι 70 γρ maplesyrup μπορω να χρησιμοποιησω μελι και αν ναι την ιδια ποσοτητα. ευχαριστω
Γεια! Ναι μπορείς αλλά το Maple Syrup ταιριάζει καλύτερα στην συνταγή και είναι εξίσου healthy
30/09/2019

Βαλεντίνη Ηρακλέους

Αθηνά συγχαρητήρια για την δουλειά σου. Πού θα μπορούσα να βρω χαρουπάλευρο??? Ευχαριστώ
Γεια και σε ευχαριστώ! Χαρουπόμελο έχει σε όλες τις υπεραγορές, ρώτησε να στο υποδείξουνε αν δυσκολεύεσαι.
29/09/2019

Konstantina

Kali nea tileoptiki sezon! Polli orees i suntages sou! Distixos den prolaveno na tis grapso! Vazete tis stin arxi kai ligo perisitero rono u vazete tis sto plai i sto kati meros tis o8onis! Stis sintafes sou anti gia xarpoupomelo ginete na vazo sta fagita krema valsamiko? Dixe mas pos na kamoume koupes, daktila, pourekia, kipriakous keftedes, Black Forest kai ena Brioche Bread me pralina? Sta zitao 2 sezon? Sou zitoun kai alli sintages kai nomizo tis perosoteres tis exis ftia3i! Kali sinexia kai kalo apogeuma na exis!
Γεια σου Κωνσταντίνα, για τις συνταγές που δεν προλαμβάνεις, όλες οι συνταγές την ώρα που τρέχουν στην τηλεόραση τις βρίσκεις στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μου όπου μπορείς να τις δεις με την ησυχία σου. Για λαχανικά, ναι μπορείς να βάλεις και βαλσαμική κρέμα αλλά το χαρουπόμελο είναι πιο ωραίο. Για τις συνταγές που ζητάς, θα προσπαθήσω!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!
22/09/2019

Νικη

Αθήνα μου καλησπέρα και συγχαρητήρια για τις συνταγές σου!!! Έχουν γίνει οι αγαπημένες μας και πάντα πετυχαίνουν!!!! Έχω και τα βιβλία σου και είναι πάρα πολύ καλή η δουλειά σου μπράβο!!!! Ήθελα να σε ρωτήσω για το carrot cake. Αν παραλείψω το σιρόπι δεν θα είναι πάλι ωραίο το κέικ; Το γλασο θα το βάλω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σου Νίκη μου! Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκες της συνταγές μου τόσο εύκολες και αξιόπιστές! Για το carrot cake, ναι μπορείς να αφήσεις πίσω το γλάσο αλλά δεν θα είναι τόσο ζουμερό το κέικ.
20/09/2019

Γιούλα

Θα ήθελα να ρωτήσω για το Apple crunch στην συνταγή γράφει 125 γρ spry όμως στο video δείχνει ότι βάλατε 1κουταλακι. Ποια είναι η πραγματική δοσολογία; ευχαριστώ.
Έλα! Κατάλαβα τι έγινε! Η λήψη που φαίνεται είναι η φάση που βάζουμε τα υλικά για το crunch! Αν προσέξεις έχει 2 φορές Σπραι η συνταγή. Άρα είναι λάθος δικό μας μια και όταν εξηγώ είναι η λήψη εκτέλεσης crunch όπου εκεί το σπραι είναι πιο λίγο! Ακολούθησε την δόση κάρτας! Ευχαριστώ που το πρόσεξες!
16/09/2019

Ioanna

Αθηνά γειά σου. Η συνταγή Kοτόπουλο σε Sticky Marinade Kρέμα Βαλσαμικού BBQ, μπορεί να γίνει και στο φούρνο ή μόνο στο τηγάνι? Γενικά οι συνταγές και για ψαρονέφρι έχω προσέξει ότι είναι στο τηγάνι. Μπορούν εναλλακτικά να γίνουν και στο φούρνο?? Σε ευχαριστώ
Ιωάννα μου γεια σου! Ναι μπορείς στον φούρνο! Θα είναι και πιο μαλακό έτσι. Απλά παίρνει χρόνο.. Βάλε το ψαρονέφρι ολόκληρο σε λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο με αλάτι και πιπέρι, σφράγισε το και βάλε στο φούρνο για 11/2 ώρα στους 170 βαθμούς. Βγάλε από φούρνο και άσε να κρυώσει τυλιγμένο. Όταν το ανοίξεις και κόψεις σε χοντρές φέτες θα δεις είναι ωμό στο κέντρο, αλλά πολύ μαλακό! Αυτό θέλουμε! Ρίξε το σε τηγάνι τότε σε δυνατή φωτιά μαζί με το ΒΒQ sauce, ανακάτεψε για λίγα λεπτά μέχρι να ψηθεί και εσωτερικά. Με αυτό τον τρόπο γίνεται τέλειο!
10/09/2019

Evy Joannides Fiakkas

Αθήνα μου για την συνταγή με τα μπιφτέκια παρακαλώ εξήγησε μου αν στις πατάτες βάζεις την μπύρα στο τέλος η στην μέση του ψησίματος.. το site έχει και Αγγλικα; για τις φίλες μου... τι πατάω για μεταφραση; Ευχαριστώ Ευη
Γεια σου Εύη μου! Ναι είναι λίγο παράξενο για πατάτες. Απλά δεν λέω να ανακατέψεις μαζί στην αρχή γιατί θα κάνει αφρούς η μπίρα. Άρα βάζεις τις πατάτες με όλα τα αλλά υλικά , μετα στο ταψί και επάνω περιχύνεις την μπίρα. Άρα στην αρχή πάει μπίρα πάνω από πατάτες. Για την μετάφραση, κάνε select the text from my web page and copy paste on a word document. Then you can select translate the text and do this on word. At least that is how I know how to do, and I am not that great with technology I am afraid
20/08/2019

Κωσταντινα

Στην συνταγή με φράουλες και φρέσκια κρέμα και μαρεγκες μπορώ να χρησιμοποιήσω γιαούρτι με ζάχαρη άχνη αντί φρέσκια κρέμα ????
Γεια σου! Απολογούμαι που αργήσαμε να σου απαντήσουμε λόγο διακοπών! Ναι μπορείς να βάλεις γιαούρτι, αν είναι μην βάλεις το 0% , βάλε 2% και μην βάλεις στο μίξερ, απλά ανακάτεψε με ένα σύρμα πιο καλά.
Προηγούμενη15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26Επόμενη

ΣΧΟΛΙΑ

04/05/2023

Magda Karapanagiotidou

Υπέροχο γλυκο, το έκανα και βγήκε πόλυ αφρατο, ευχαριστούμε πολύ
21/03/2023

Athena Loizides

Γεια! Όχι δεν χρειάζεται!
08/03/2023

Helen Papakyriacou

Τα μανιταρια δεν πρεπει να ψηθουν πριν τα βαλουμε στο ρυζι
14/02/2023

Athena Loizides

ΩΩωω, ευχαριστώ πολύ !! ΧΧ
02/02/2023

Maria Christodoulou

ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΙΑΤΟ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
06/01/2023

Athena Loizides

Χρόνια Πολλά! Καλύτερα ότι γράφει η συσκευασία. Αλλά πιστεύω πρέπει να είναι η ίδια ποσότητα.
06/01/2023

Athena Loizides

Χρόνια Πολλά! 350 γρ. χυμό
31/12/2022

Xenia Solea

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΣΤΗ VEGAN ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,ΣΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 'Η ML ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΤΩΝ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ;
29/12/2022

Irene Stylianou

Χρόνια Πολλά! Αν αντικαταστήσω το αλεύρι με αλεύρι χωρίς γλουτένη, ξέρετε την ποσότητα που πρέπει να βάλω; Ευχαριστώ.
1  2  3  4  5Επόμενη