Στείλτε μας τα σχόλιά σας, τις απορίες σας, τις συνταγές που δυσκολεύστε να εκτελέσετε και τα υλικά που δεν βρίσκετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

21/01/2019

Λίζα

Aγαπητή Αθηνά γειά σου και καλή εβδομάδα να έχεις. Στην ελλιωτή που έκανες εχτές, αντί φρέσκο δυόσμο μπορούμε να βάλουμε φρέσκο κόλιανδρο; Ευχαριστώ πολύ !!!
Γεια σου! Βέβαια μπορείς!
20/01/2019

Αθηνά

Αθηνά μου στα μπισκότα με καρύδα και κεράσια γλασέ, με τι άλλο θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τα γλασέ επειδή δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα;
Γεια σου! Μπορείς να τα αφήσεις πίσω εντελώς η να βάλεις σταδίες στην θέση τους.
14/01/2019

ΛΙΖΑ ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΗ

Αγαπητή Αθηνά, καλή σου ημέρα και καλή εβδομάδα. Στα μακαρόνια του Άγγελου μπορώ να παραλείψω την κρέμα τυριού και τα αυγά τα οποία κατά την γνώμη μου θα είναι ωμά; (ή μήπως κάνω λάθος); Μπορώ να βάλω κάτι άλλο στην θέση τους; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαρητήρια για την εκπομπή σου. ... Keep on going !!!
Γεια σου! Αν δεν βάλεις την κρέμα τυριού και τα αβγά θα είναι πολύ νερουλή η σος σου. Ναι τα αβγά είναι ωμα αλλά ψήνονται γιατί όταν τα βάλεις στο τηγάνι ψήνονται.
13/01/2019

Μαριάννα

Αθηνά μου Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχεις!!!!! :) Αθηνά μου έφτιαξα τώρα τα μακαρόνια του Άγγελου, όμως όταν έβαλα μεσα στο κοτόπουλο το μείγμα με την φρέσκα κρέμα, τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής το φαγητό ήταν σαν φρέσκα αναρή θρυμματισμένη, σαν αυγά που κόβουν :( στεναχωρέθηκα και το πέταξα όλο :( έλεγες να βάλουμε το μειγμα μεσα στο κοτόπουλο με δυνατή φωτιά και ίσως γί αυτό έκοψαν! Ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου χχχ
Οκ, κατάλαβα τι έγινε. Ίσως δεν ανακάτεψες γρήγορα και ψηθήκαν απότομα τα αβγά. Δεν έγινε κάτι, η γεύση πάλιν πολύ καλή. Άρα πιο καλά, χτύπα, αβγά, τυρί κρέμα σε να μπολ με ένα σύρμα και ρίξε στο κοτόπουλο με το τυρί. Όταν τα βάλεις να ανακατεύεις πολύ γρήγορα με μια σπάτουλα σιλικόνης. Μικρό το κακό!
13/01/2019

Athina Bagianoy

Kalispera, XRONIA POLLA, kai KALI xronia agapiti sinonomati,tha ithela na sas rotiso gia kati arketa diskolo gia mena ,poy mporo na vro tin KOYMANTARIA ?einai ena proion poy edo sti ATHINA den exo kataferi na to vro oyte sto souper market toy AB.Sas EYXARISTO Para Poli.
Γεια σου Αθηνά μου! Α στην Αθήνα δεν νομίζω να έχει Κουμανταρία γιατί είναι κάτι καθαρά Κυπριακό. Μπορείς όμως να βάλεις στην θέση του PORT. Αυτό μπορείς σίγουρα να βρεις στην κάβα ΑΒ η γενικά στα καταστήματα ποτών.
13/01/2019

litsa panteli

Αθηνα μου σε χαιρετώ. θελω να φτιαξω τα μακαρόνια του Άγγελου και δεν θελω να βαλω τσιλι και μανιταρια. αξιζει τον κοπο χωρις ρα δυο αυτα υλικα;;; θα εχουν ωραια γευση;
Γεια σου Λίτσα! Να τα φτιάξεις και μια χαρά θα είναι. Έχει τόσα αλλά πλούσια υλικά η συνταγή. Βάλε όμως λίγο πιπέρι στην θέση του τσίλι.
12/01/2019

Δήμητρα

Καλημερα! Στην. Kiss lauren δεν θελω να χρησιμοποιησω γιαουρτι. Με τι υλικο μπορω να το αντικαταστησω; Σας ευχαριστω!
Γειά σου! Μπορείς να βάλεις κρέμα γάλκτος η τυρί κρέμα αντί γιαούρτι.
09/01/2019

Μυριανθη

Γιασου κυρία Αθήνα! Για τα λουκουμά γάμου όταν λέτε τα ραντίζετε τα κάνετε με πινέλο? Η ζάχαρη γίνεται σκληρή μετά που κρυώνουν τα λουκούμια? Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Γεια! Το ράντισμα το κάνω με τα δάκτυλα μου για πιο καλό ελέγχω. Δεν σκληρύνει γιατί βάζω πολύ λίγο υγρό.
08/01/2019

Σωτια

Κυρία Αθήνα καλημέρα και καλή χρονιά. Για τα Λαζανια με κιμά η ποσότητα του αλευρου για την μπεσαμελ με τις τρεις κουταλιές νερό είναι σωστή.; Μου φαινεται πολύ το αλεύρι. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια με τις ωραίες συνταγές σας,
Γεια! Ειναι σωστά, για 1.2 λίτρα γάλα μια χαρα είναι. Thanks!
05/01/2019

Άντρη

Αθήνα μου καλή σου χρονιά και δημιουργική εύχομαι. Θέλω να φτιάξω την shepherd’s pie αλλά ο φούρνος μου είναι ο παλιός που ανάβει φωτιά από κάτω δεν έχει αέρα. Πόση ώρα να την αφήσω μεσα και πόσο ψηλά να την βάλω? Σε ευχαριστώ πολύ :)
Γεια σου! Βάλε κανονικά στην θερμοκρασία και ώρα που αναφέρω. Αν δεις ότι χρειάζεται περισσότερη ώρα για να ροδοκοκκινίσει, άφησε το ακόμη λίγο αλλά να το παρακολουθείς.
Προηγούμενη19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30Επόμενη

ΣΧΟΛΙΑ

04/05/2023

Magda Karapanagiotidou

Υπέροχο γλυκο, το έκανα και βγήκε πόλυ αφρατο, ευχαριστούμε πολύ
21/03/2023

Athena Loizides

Γεια! Όχι δεν χρειάζεται!
08/03/2023

Helen Papakyriacou

Τα μανιταρια δεν πρεπει να ψηθουν πριν τα βαλουμε στο ρυζι
14/02/2023

Athena Loizides

ΩΩωω, ευχαριστώ πολύ !! ΧΧ
02/02/2023

Maria Christodoulou

ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΙΑΤΟ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
06/01/2023

Athena Loizides

Χρόνια Πολλά! Καλύτερα ότι γράφει η συσκευασία. Αλλά πιστεύω πρέπει να είναι η ίδια ποσότητα.
06/01/2023

Athena Loizides

Χρόνια Πολλά! 350 γρ. χυμό
31/12/2022

Xenia Solea

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΣΤΗ VEGAN ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,ΣΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 'Η ML ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΤΩΝ 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ;
29/12/2022

Irene Stylianou

Χρόνια Πολλά! Αν αντικαταστήσω το αλεύρι με αλεύρι χωρίς γλουτένη, ξέρετε την ποσότητα που πρέπει να βάλω; Ευχαριστώ.
1  2  3  4  5Επόμενη